El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’entrevista més sincera de Cristina Pedroche: deutes, fills, vacunes i feminisme
  • CA

Cristina Pedroche és imatge d’una marca de roba que l’ha convidat a un gran esdeveniment a Madrid. La presentadora ha posat al photocall i ha aprofitat per concedir una entrevista molt personal a Europa Press. S’ha mostrat més enamorada que mai del xef Dabiz Muñoz: “La primera vegada que el vaig veure em va somriure i jo vaig pensar que em volia casar amb ell i que m’acabava d’enamorar”.

Un enamorament sobtat que va culminar en boda, com ella sospitava. Ara, cinc anys després, molts els pregunten sobre els fills: “Encara no m’ho plantejo. Tinc una vida molt enfeinada, tenim un projecte a Dubai i no crec que sigui el moment… Però mai no se sap. Ara bé, tinc clar que la finalitat de la meva vida no és ser mare, la finalitat de la meva vida és ser feliç”.

La tertuliana ha deixat clar, a més a més, que es vacunarà contra el coronavirus sense dubtar: “Crec de debò que hem de vacunar-nos perquè és l’única manera de sortir d’aquesta. Confio en qualsevol vacuna sempre que Sanitat els doni suport. I sí, estic desitjant que m’arribi el missatge. Aniré, posaré el braç i encantada de la vida. Tant de bo tothom es vacunés i no deixés passar l’oportunitat perquè és l’única manera que tenim”.

El 2020 ha estat complicat per a Dabiz i Cristina professionalment parlant. La pandèmia ha afectat directament els restaurants, ja que els ha mantingut tancats durant molt de temps i encara ara tenen restriccions: “Vam veure’ns a casa, amb els restaurants tancats i els deutes acumulant-se… Perquè sí, teníem molts deutes i vam haver de tancar un dels restaurants perquè vam pensar que seria millor tirar una cosa del vaixell que deixar que el vaixell sencer s’enfonsés. Crec que vam prendre una bona decisió i ara tenim nous projectes, com el foodtruck. Les coses van bé ara, en la mesura del possible”.

No forma part de la mateixa cadena, però Pedroche també ha volgut opinar sobre el documental de Rocío Carrasco: “Les meves relacions han estat bastant normals, però dono suport a cada dona. Que totes s’expressin com vulguin! Si ella ha sentit que ara ho havia d’explicar, doncs em sembla realment bé”. Una entrevista completa i sincera que la col·loca a primera línia mediàtica.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juny 01, 2021 | 22:02
    M'importa una merda juny 01, 2021 | 22:02
    M'importa una merda el que fan o deixen de fer tota aquesta colla de paràsits que hem de mantenir

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa