El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche, contra les cordes a ‘Espejo Público’ pel seu vestit: “L’any vinent no vinc”
  • CA

Cristina Pedroche ha tornat a ser la protagonista de la nit de Cap d’Any. Després de quatre anys sorprenent amb transparències, s’ha superat en acomiadar el 2018 en biquini. El model no podia ser més exuberant i sensual, el que ha provocat que la col·laboradora rebés un munt de crítiques. Dimecres va voler defensar-se a ‘Zapeando’: “Jo ja sabia que es liaria, tal com va passar. Però estava molt nerviosa, perquè darrere del vestit i del programa hi ha moltíssima gent amb molt de talent que fa que aquella nit brillem d’aquesta manera, i només volia que tot sortís bé. Que critiquin més o menys és el de sempre. Jo formo part d’això… Estic igual de contenta avui que el dia 31 i que el dia 1 quan vaig marxar a casa”.

 

Amb 4.402.000 teleespectadors, van aconseguir un espectacular 26,6% de share a Espanya: una xifra a la qual mai cap cadena privada havia arribat. I sembla que vol que tothom es quedi amb això… Almenys, és aquesta la sensació que s’extreu de la seva última entrevista. Pedroche ha assistit aquest dijous a ‘Espejo Público‘, una conversa a la seva cadena que ha acabat sent d’allò més incòmoda.

 

 

El problema ha vingut amb les preguntes dels col·laboradors, que han evidenciat que no són fans dels model. Cuca Sales començava a atacar: “Les senyores grans no et diuen que et refredaràs?”. Però aquesta ha estat la més suau… I és que Antonio Naranjo ha engegat una sèrie d’intervencions enverinades que han posat contra les cordes a Cristina: “M’agradaria escoltar la teva opinió sobre la supressió de feines com la de les hostesses de la Fórmula 1, que també llueixen els encants que tenen”. Però Pedroche contestava aquesta provocació “Jo sóc aquí per parlar de mi i promocionar les campanades o per ficar-me en polèmiques? Vinc a ‘Espejo Público’ perquè sento que és un programa de casa en el qual m’ajudeu i em doneu suport. No em llanceu als lleons, que si no em quedo a casa!”.

 

Cristina Pedroche
Fes clic a la foto per veure el vídeo | Antena 3

 

Però la tensió seguia: “No et sembla que és reduir moltíssim el debat sobre feminisme, ja que molta gent espera aquest dia només per veure com vas vestida? No et sembla molt simplista? Ets conscient que qui et mira en biquini no et mira igual que quan et veu vestida?”. I Pedroche va tornar a enfadar-se: “No és el meu problema que la gent tingui la ment calenta. Jo sóc molt feliç amb el meu cos i amb la meva vida”. 

 

“Les dades d’audiència estan aquí i ha estat un triomf de les Campanades d’aquesta casa. Però tu has enviat un missatge. Jo no em quedaria amb el vestit, que per cert no m’ha agradat gens, amb tot el respecte”, deia una. El que ha acabat d’escalfar Pedroche: “No us estic preguntant per la vostra opinió. L’any vinent que vingui Chicote, d’acord?”. 

 

 

Acceptarà la invitació l’any vinent? Sembla que no s’allibera de les crítiques ni a la seva cadena… 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa