El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche denuncia un assetjador que la insultava i amenaçava
  • CA

Cristina Pedroche està acostumada a rebre un insult rere un altre. La col·laboradora de televisió té un munt de detractors, que la deixen verda pràcticament cada dia. Ara bé, que no la sorprengui no vol dir que estigui bé. Aquest cap de setmana, per exemple, ha rebut uns comentaris negatius que ha volgut denunciar públicament en passar-se de la ratlla.

Unes amenaces per part d’un assetjador que ara han denunciat: “A veure si la palmes, pedazo de zorr… Quina pena de càncer t’entri, mala persona”, “A veure si et segresten i no se’t veu més”, “Ets una pedazo de payasa a veure si et mors i deixes de fer l’idiota”, “On vas amb això, pedazo de zor…, que després vas queixant-te de les altres. Tant de bo et violin sencera i et deixin tirada en alguna banda, porca”, “Què bé quedarà la nova col·lecció a les noves mongoles com tu” o “Mira que ets tonta del c… i pallassa”.

Cristina Pedroche rep insults Instagram 2

Cristina Pedroche rep insults / Instagram 

La presentadora ha volgut fer-ho públic per denunciar una situació intolerable que el seu marit, el xef David Muñoz, ha denunciat davant la policia nacional i la municipal de Madrid: “Em fa pena, la veritat”. El preu de la fama, diuen, però que no hauria d’arribar a aquests extrems. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa