La crisi del coronavirus continua sumant contagiats. La situació a Europa és molt preocupant, el que ha forçat a Donald Trump a cancel·lar tots els vols que connectin el continent amb els Estats Units. Una mesura que es pren la mateixa matinada en la qual una estrella de Hollywood ha anunciat que està infectada. Parlem de Tom Hanks, que ha escrit un post a Instagram en el qual confirma que la seva dona i ell estan contagiats.

 L’actor, de 63 anys, es troba a Austàlia, ja que en els pròxims dies havia de començar a rodar una pel·lícula sobre la vida d’Elvis Presley. Acompanyat de la seva dona, es troben en quarantena.

“Hola amics. Rita i jo estem a Austràlia. Ens sentim cansats, com si tinguéssim un refredat fort i el nostre cos ens fa mal. Rita ha començat a tenir una febre que ve i va. Per fer les coses bé, com tothom necessita en aquests moments, vam decidir fer-nos la prova del coronavirus i hem donat positiu“, explica en el seu perfil d’Instagram.

Estaran en observació i seguiran fent-se proves mentre estan aïllats “durant el temps que sigui necessari per a la sanitat pública i la seguretat”. Ha assegurat que tindrà els fans informats de la progressió, conscient que els seus seguidors estaran preocupats per ell. 

Tom Hanks   Europa Press

Tom Hanks / Europa Press

“La salut i la seguretat són la nostra prioritat i estem prenent precaucions per protegir tothom que treballa a les nostres produccions arreu del món”, afirmava Warner Bross en un comunicat. 

Nou comentari