Fran Rivera, alarmista: “El govern ens ha de tancar a casa ja”

Fran Rivera va rebre moltes crítiques fa un parell de setmanes, quan va crear alarmisme al voltant del coronavirus. Aquest dimecres ha tornat a parlar al respecte a ‘Espejo Público’, que li ha donat un lloc al costat dels experts que han comentat les novetats de la pandèmia. El torero ha deixat clar que ell és partidari de prendre mesures més radicals per frenar la propagació de la malaltia: “I que em diguin el que vulguin”.

De fet, ha arribat a dir que està a favor de suspendre els actes de Setmana Santa: “No hi ha més confrare que jo i que se suspengués la Setmana Santa seria el més trist que podria passar. No concebo un any sense Setmana Santa. Però dir que no perilla a dia d’avui em sembla una irresponsabilitat tremenda. Per què crear falses esperances? Per què aquesta por dels polítics a afrontar això de veritat, d’una manera més radical? Com més temps passi serà molt pitjor. Jo la suspendria”. “L’altre dia ho vaig dir i tothom “quina bogeria”, “això no és res” i ja mira… Fixeu-vos on estem. Em van dir alarmista. Digueu-me el que vulgueu, però això s’ha d’afrontar amb molta radicalitat. Amb intel·ligència, no amb pànic, però tampoc amb por a prendre decisions”, afegia contundent.

No content amb això, ha continuat donant informació al respecte… com si d’un expert es tractés: “Això només s’extermina d’una manera, aïllant el bitxet. El bitxet, com tots els éssers vius, neix, creix, es reprodueix i mor. I el xicot ha anat perfeccionant el seu contagi i la manera de viure, que, a més a més, tampoc no acaba de matar l’hoste ràpid com fa l’Ebola”. 

Fran Rivera comenta què pensa del coronvirus a 'Espejo Público'   Antena 3

Fran Rivera comenta què pensa del coronvirus a ‘Espejo Público’ / Antena 3

I, com era d’esperar, ha acabat el seu discurs amb una crítica al govern: “Trobo a faltar que el govern porti les regnes i digui a la gent que s’ha de quedar a casa. S’ha de dir més vegades, s’ha de convèncer als bars, centres comercials, restaurants, botigues… perquè tanquin. S’ha de demanar 500 vegades si cal”. 

A Twitter l’han deixat verd, en considerar que no és ningú ni té la informació mèdica suficient com per dir el que diu: “Quin mal fan els programes que fomenten el desconeixement i la incultura. Que algú li digui a Fran que deixi de fer veure que sap medicina. Fran Rivera, expert en biologia?”, han ironitzat. 

 

Nou comentari