El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El ‘Corazón’ d’Anne Igartiburu, nova víctima dels canvis de TVE
  • CA

Anne Igartiburu i Carolina Casado són les noves víctimes dels canvis de TVE. La cadena pública no para d’anunciar canvis de presentadors i de graella, el que ara afecta el mític programa del cor ‘Corazón‘. La crisi del coronavirus provocava la cancel·lació de l’espai, que no s’ha emès en aquests últims tres mesos. ‘Yotele‘ anuncia ara, però, que ja té data de tornada: el pròxim 20 de juny. El problema? Que només els hi deixaran l’espai dels migdies dels caps de setmana.

Anne Igartiburu a ‘Corazón’ / TVE

El director ha decidit suprimir l’espai entre setmana, almenys durant l’estiu. La gran perjudicada d’això és Carolina Casado, que presentava els caps de setmana. I és que tenen previst que Igartiburu ocupi el seu espai (ja que la consideren una peça clau de TVE, per la qual cosa no poden prescindir d’ella). 

Expliquen que una part de l’equip que treballava en el programa comencen a reincorporar-se, que haurà de readaptar-se per adaptar-se a la seva nova normalitat: passant d’emetre’s set dies a la setmana a només dos. Hauran de fer fora a gent, el que fa sospitar que una de les primeres acomiadades serà Carolina, que es queda sense dies per presentar. 

Carolina Casado, a ‘Corazón’ / TVE

Afirmen que l’espai continuarà amb la mateixa essència de sempre, encara que són conscients que haurà de lluitar contra l’exitós ‘Socialité‘ de María Patiño perquè s’emetran els dos programes a la mateixa hora. 

Una notícia que ha deixat amb la boca oberta als teleespectadors de TVE, que han gaudit del programa els últims 23 anys. Cal veure què passa a partir de la tardor, ja que el mitjà deixa caure que Anne podria començar a col·laborar amb el nou programa del matí d’entre setmana de Mónica López. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa