El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’esbojarrada comparació que Jorge Javier Vázquez fa entre Edmundo Arrocet i Sean Conery
  • CA

Emundo Arrocet -més conegut com Bigote Arrocet- està d’actualitat després d’haver estat expulsat de ‘Secret Story’ i d’haver donat una exclusiva dient que li va deixar 50.000 euros a María Teresa Campos quan era parella, i que no li ha tornat mai. I és en aquest context que Jorge Javier Vázquez ha aprofitat per parlar d’ell i escriure un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’. “Si jo fos dona seria de les que es deixen entabanar per Bigote”, comença advertint el presentador televisiu.

Perquè, segons Jorge Javier, “Bigote és un senyor a qui cales des de lluny, però quan el tens al costat és capaç de vendre’t una escombra en un desert. Perquè se’l veu fràgil, vulnerable i et plora amb una facilitat que sorprèn. Li compres la moto que et vengui. Pot ser que això sigui el que caracteritza a un que explica contes, d’aquí ve que un entengui que la Campos hagi caigut en les xarxes d’un seductor d’aquest calibre”.

María Teresa Campos i Bigote Arrocet | Europa Press
María Teresa Campos i Bigote Arrocet | Europa Press

Recorda el presentador badaloní que “abans que la Campos el rescatés, Bigote era un personatge antic i caspós. Amb cap rellevància social i poc atractiu físic. Però va ser passar la Campos per la seva vida i el paio s’ha convertit en una mena de Sean Connery sud-americà: elegant, seductor, amb un cert misteri. Perquè una cosa tenim clara: darrere d’aquest somriure permanent, ‘Piticlín, Piticlín’ ha d’amagar una cara B que m’encantaria conèixer”.

I continua escrivint: “Ha sortit de ‘La casa de los secretos’ amb ganes de guerra. Després de dos anys en silenci torna amb l’ullal esmolat. El dijous, durant la breu entrevista que vaig mantenir amb ell, va deixar caure com qui no vol la cosa que Terelu i Carmen no li presten l’atenció deguda a la seva mare i que la visiten entre poc i gens. És llest Bigote. Ataca on més fa mal”.

I conclou Jorge Javier: “M’ho adverteix via WhatsApp una persona després del programa: ‘Com sap el Piticlín la tecla que ha de tocar’. Avís: ve tragèdia i cruixir de dents. Ja poden preparar-se les Campos, perquè Edmundo no té pinta de quedar-se callat. ‘Si volen marxa, la tindran’, va advertir el dijous referint-se al clan”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa