El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Clemente Lequio dona suport a la seva mare, Antonia Dell’Atte, davant del seu pare, Alessandro Lequio
  • CA

Havia parlat Antonia Dell’Atte, per tornar a denunciar públicament el maltractament que havia patit per part d’Alessandro Lequio; també Ana Obregón, qui va ser parella d’Alessandor i va voler desmentir les declaracions de Dell’Atte; i ara ha parlat Clemente Lequio, el fill que tenen en comú Antonia Dell’Atte i Alessandro Lequio. I ho ha fet per expressar el seu suport i credibilitat a la seva mare. “Estic en contra del maltractament, el bulling i qualsevol forma d’assetjament, per això la meva mare té el meu total suport“.

I ha continuat, en un text al seu Instagram: “El seu coratge i valentia són una font d’inspiració no només per a mi, sinó per totes les persones que han viscut el mateix. És una llàstima que a la societat del ‘despertar de la justícia social’ en la que vivim, un tema tan seriós vingui, no només a menys i negat després d’una sentència clara, sinó que, a més, la meva mare sigui titllada de mentidera, oportunista i a sobre com una criminal en relació a un tema tan greu, real i seriós que va denunciar en el seu moment”.

“Tot té un límit”, ha afirmat Clemente Lequio. I, finalment, ha conclòs: “Espero que la gent prengui consciència d’aquest tema social i que no vegi maldat on no hi ha fins lucratius o especulatius“. La seva mare li ha agraït el seu suport responent amb un missatge en anglès: “I love you”, acompanyat de desenes de cors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa