Chenoa, preocupada pel seu promès: “És metge i té alt risc”

Chenoa va sorprendre molt la setmana passada, quan va demanar als periodistes que no apropessin el micròfon com a mesura de prevenció del coronavirus: “A un metre”. Aquesta demanda va fer parlar molt, per la qual cosa avui els mitjans han decidit preguntar-li des de lluny quan l’han vist a l’estació de tren.

“No és conya…”, deia Chenoa en veure la reacció dels reporters. “Com em vau donar tanta cera…”, ha respost ella. En aquesta ocasió no ha tingut problemes en parlar amb els periodistes, una conversa amb ‘Europa Press‘ en la qual ha explicat com està vivint la situació.

“Segueixo amb els preparatius de la boda, però encara no he provat res. Amb el que està passant se m’ha tallat tot… Quan em provi el vestit us ho diré, encara no he tingut temps. Va tot avançat però bé. Però com està tot tan estrany…”, ha confessat.

Chenoa, amb guants per coronavirus   Europa Press

Chenoa, amb guants per coronavirus / Europa Press

El que més li preocupa, però, és la situació del seu promès. I és que com a metge que és, està en risc: “Estic pendent que estigui bé. Tots els metges s’estan deixant la pell, no estan descansant res. Els hi dono les gràcies i hauríem de fer-ho tots”. 

Nou comentari