Chelo García Cortés ha tornat de ‘Supervivientes’ amb un físic completament diferent. Van dir que havia perdut 20 kg, però Jesús Mariñas ha afirmat a ‘Sálvame’ que té constància que en total n’ha perdut 34. El titular és escandalós, ja que suposa una dràstica pèrdua de pes que obligatòriament ha de tenir conseqüències.

Doncs sí, sembla que les està patint. Així ho ha confessat ella mateixa en un vídeo d’Instagram: des de la llitera del fisioterapeuta, ja que s’ha vist obligada a seguir rehabilitació. “Tornaré a la feina en uns dies, però abans necessito posar-me bé. He perdut tants quilos que he perdut musculatura i em fa mal tot, em fa molt de mal el costat dret del maluc. He de fer rehabilitació, però no és res greu. No us preocupeu”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#supervivientes2019 #supervivientestv #love

Una publicación compartida de Chelo García-Cortés Cadavid (@chelo_garcia_cortes) el

La col·laboradora s’ha posat en mans dels seus metges, que l’estan tractant arran del canvi físic tan radical que ha patit després de dos mesos sense pràcticament menjar. L’haurien imposat una dieta especial, per tal de recuperar una bona figura.

Chelo García Cortés, abans i després de 'Supervivientes0

Chelo García Cortés, abans i després de ‘Supervivientes’ / Telecinco

La pell hauria perdut musculatura i elasticitat, el que provoca que es vegi despenjada. Caldrà veure si finalment ha de recórrer a la cirurgia estètica per solucionar-ho, però de moment se centra en millorar els músculs per poder tornar a la feina sense mal. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa