Chelo García Cortés ha tornat de ‘Supervivientes’ amb una dràstica pèrdua de pes que està tenint conseqüències en la seva salut, ja que s’ha vist obligada a anar al metge per recuperar la musculatura que ha perdut i que ara li causa tant de mal. Ha volgut tranquil·litzar els seguidors en afirmar que no és res greu i que es recuperarà aviat, però poc ha durat aquesta calma. I és que poques hores després de publicar un vídeo des de la llitera del traumatòleg, apareix a la portada de ‘Lecturas’ amb la seva dona sota un titular escandalós: “La meva mare es va suïcidar i em feia molta por que Marta fes el mateix”.

Chelo García Cortés i la seva dona, a la portada de 'Lecturas'

Chelo García Cortés i la seva dona, a la portada de ‘Lecturas’

La relació de Chelo i Marta ha fet parlar molt durant la seva estada a Hondures. La seva dona ha estat l’encarregada de defensar-la des de plató, el que ha donat ales als companys de ‘Sálvame’ de Chelo per criticar-la. Aquesta actitud no li ha fet gens de gràcia, com sembla lògic, per la qual cosa ha assegurat públicament que està indignada amb el tractament que ha rebut per part dels seus col·legues. Doncs bé, tenint en compte aquest context, ara concedeixen una entrevista a ‘Lecturas’ que no deixarà indiferent ningú.

Han volgut plantar cara en una entrevista conjunta que han aprofitat per deixar clar que estan enamorades i no podran amb elles. Chelo comença criticant els seus companys, i és que creu que no ha fet res malament perquè la tractin així: “Vaig marxar malament perquè veia que no confiaven en mi. Però he tornat i he dit prou. He sentit que han criticat a Marta sense merèixer-s’ho, jo ja estic acostumada. A Marta que no me la toquin i sobretot, amb mentides. No permetré que la humiliïn. Defensaré l’honor de la meva dona”.

Chelo García Cortés i Marta  Telecinco

Chelo García Cortés i Marta a ‘Sálvame’ /  Telecinco

Chelo diu que no podia dormir pensant en ella: “Conec el seu estat anímic i no sé per què es riuen de la seva depressió. És tan difícil pels meus companys entendre que una persona quan està amb atacs de pànic no pot agafar un cotxe? Marta no ha estat respectada en el meu programa. Em sento responsable dels atacs que ha rebut. I a més a més, tenint en compte la depressió que té”. 

La seva vida durant els últims anys no ha estat fàcil, especialment des que Chelo va començar a tenir problemes econòmics -que no va acabar de confessar a Marta-. Quan la dona se’n va assabentar, li hauria dit que no tenia ganes de viure: “Sempre li he dit a Marta que quan em deia que no tenia ganes de viure jo tenia molta por perquè dos suïcidis en la meva vida no els aguantaria… La meva mare es va suïcidar quan jo tenia 11 anys. Sempre li deia a Marta que no digués que no volia viure més. No vull dir que m’hagi amenaçat amb això, però he tingut molta por moltes vegades quan veia que no es podia aixecar del llit”.

“Marta no volia anar al psiquiatra que em va recomanar Mercedes Milá per la nostra situació econòmica, abans anava a un altre que la medicava molt. Veia que tremolava i que cada vegada tenia més por. Per desgràcia, sé què són aquestes medicacions. Des de molt petita vaig aprendre què són els ansiolítics. Marta podria haver-se tirat per una finestra de la medicació que prenia…”, prossegueix ben punyent.

Chelo García Cortés  Telecinco

Telecinco

Queden pocs dies per la tornada de Chelo García Cortés a ‘Sálvame’, l’escenari perfecte per demanar explicacions als companys i dir-los a la cara tot allò que no li ha agradat veure. Caldrà veure si fan les paus o si la relació està tan trencada com sembla. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa