Chelo García Cortés ha revolucionat l’últim programa de ‘Sálvame‘. Des que ha tornat d’Hondures que no para d’acaparar una polèmica rere una altra, i és que s’ha mostrat molt enfadada amb els seus companys de programa per tot el que han dit mentre ella participava a ‘Supervivientes’.

La col·laboradora ha tornat segura de si mateixa, per la qual cosa no té por de deixar clar que està molt molesta amb com l’han tractat a ella i a la seva dona, Marta. Com ho ha demostrat ara? Amb un lleig al programa que el director ha denunciat contundentment.

Carlota Corredera, una connexió des de casa de Chelo  Telecinco

Carlota Corredera, una connexió des de casa de Chelo /  Telecinco

‘Sálvame’ va enviar un reporter a les portes de casa de Chelo perquè entrés en directe, però ella es va negar. Només va dir-li al reporter que no sortiria, que estava de vacances i que les necessitava: “Des que he tornat no m’heu deixat parar“. No van convèncer-la perquè hi aparegués, el que no ha fet gens de gràcia al director del programa, David Valldeperas

Chelo García Cortés  Supervivientes (1)

Chelo García Cortés a ‘Supervivientes’ / Telecinco

“Està en tot el seu dret de no sortir en directe, però això ho interpreto com que desautoritza a la persona que l’està dirigint des de fa tants anys. Aquí els tempos no els decideix Chelo. Ni ella ni ningú altre, només jo que sóc el director. Intento fer un bon programa i Chelo és part d’aquest programa. Això és una currada. I queda tot dit. Ara la conversa serà en una reunió, en un despatx. Jo ara ja no vull parlar amb tu, Chelo, i això serà fotut“, deia Valldeperas.

Carlota Corredera i Valldeperas, enfadats  Telecinco

Carlota Corredera i David Valldeperas / Telecinco

Poc després era la presentadora, Carlota Corredera, qui insistia en dirigir-se a Chelo: “Em pots agafar el telèfon o no? Des de la teva llibertat, pots fer el que et doni la gana, però hi ha una cosa en aquesta vida que no suporto i és la ingratitud. Des d’aquest programa se t’ha donat suport perquè arribessis lluny. Hauràs fet un bon concurs, però el teu programa ha estat allà. M’he trobat a la teva dona pels passadissos i tot i no tenir cap mena de relació, s’ha parat per fer-me dos petons i donar-me les gràcies. Catifes vermelles, cap, rellotges tampoc, però un missatge de gratitud sí”. 

Carlota Corredera  Sálvame

Carlota Corredera a ‘Sálvame’ / Telecinco

Una situació molt tensa que de ben segur que s’incrementa quan Chelo torni a plató. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa