El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La confessió més íntima de Chelo García Cortés sobre la seva primera vegada

Chelo García Cortés s’ha sincerat a ‘La última cena’, el nou espai de ‘Sálvame’ en el qual els col·laboradors s’enfronten entre ells per aconseguir fer el millor menú. En aquest últim programa, la catalana interpretava el paper d’assistenta, el que Jorge Javier Vázquez aprofitava per interrogar-la sobre la seva primera vegada sexual. Una pregunta que no venia a res, però que Chelo responia amb molta sinceritat: “La meva primera vegada va ser amb José Manuel Parada quan jo tenia 17 anys”.

Van estar junts set anys, abans que Chelo comencés a sortir amb la seva actual dona: “Va ser la meva primera vegada, però no la seva. Ell ja venia experimentat. Va ser una nit molt especial, a Ourense, a casa seva. Jo vivia a casa de la meva àvia i recordo que li vaig dir que anava a casa d’una amiga. Va ser tot molt tendre, ell va tenir molta cura… Va ser meravellós. No va ser dolorós, va ser gratificant. Ho va fer molt bé”.

Una confessió que deixava bocabadat el presentador, que no s’esperava tanta informació: “Parada era molt juganer… Vam estar set anys junts, Jorge. Jo estava en una emissora i ell en una altra. Per llavors m’encantava com li quedaven els cabells llargs”. Una relació de la qual guarda molt bon record, així com una amistat amb ell malgrat la separació.

José Manuel Parada i Chelo García Cortés segueixen sent molt amics / Telecinco

Un programa en el qual també Kiko Matamoros va voler confessar que té previst fer-se un retoc estètic quan acabi l’estiu: “Aquest setembre, si puc, em faré una marcació abdominal. I després em faré més coses, crec que sí”. Una nova operació que fa que segueixi els passos del seu fill Diego, que només fa uns dies que es va sotmetre a una intervenció per eliminar greix i marxar encara més l’abdomen. Una nit plena de confessions que va ajudar Telecinco a continuar liderant. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa