A ‘Sálvame’ ha fet molta gràcia que Diego Matamoros hagi decidit fer-se un retoc estètic al cul. El col·laborador s’ha sotmès a una intervenció que té com a objectiu aixecar el múscul, un efecte push up que es fa poc després d’haver-se operat els abdominals per marcar-los encara més. Sembla clar que està completament captivat per la cirurgia estètica, el que ha donat ales als companys del programa del cor per comentar-ho.

Estaven parlant sobre els seus retocs quan Miguel Frigenti deia que ell també s’havia marcat els abdominals en una intervenció similar. Els va ensenyar a càmera, el que va motivar Chelo García Cortés a fer el mateix. La periodista ha perdut 15 kg, del que ha volgut treure pit en directe. Sense vergonya, s’ha aixecat la samarreta i ha mostrat a càmera com de plana que té ara la panxa. Orgullosa, afirmava que va perdre la vergonya a ensenyar cos després de ‘Supervivientes’: “Tinc 68 anys i mira com tinc l’abdomen”.

Chelo García Cortés i Miguel Frigenti ensenyen la panxa   Telecinco

Chelo García Cortés i Miguel Frigenti ensenyen la panxa / Telecinco

Chelo García Cortés ensenya la panxa en directe   Telecinco

 Telecinco

I d’aquí, a reconèixer que s’ha sotmès a diverses operacions d’estètica: “Fa molt de temps, uns 30 anys aproximadament, vaig operar-me les bosses dels ulls. Quan treballava a Antena 3 també em vaig fer una mena de lífting facial. I després, com em van haver d’operar un quist benigne, em van despenjar els músculs i em vaig fer una abdominoplàstia. Ara m’injecto factors de plasma a la pell cada dos mesos”. 

Queda clar que els cirurgians estètics viuen molt bé gràcies als col·laboradors de ‘Sálvame’, ja que sembla que tots ells s’han fet algun retoc. 

Nou comentari

Comparteix