El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cepeda d’OT parla de l’enfrontament amb Vox i envia un missatge als detractors que l’insulten
  • CA

Luis Cepeda ha estat un dels concursants més controvertits de les últimes edicions d’OT. Sense pèls a la llengua, el gallec va sortir de l’acadèmia sense por a dir el que pensava i això el va fer protagonista d’unes quantes polèmiques. L’última, en carregar contra Vox públicament en unes declaracions plenes de ràbia que van convertir-lo en target dels votants d’extrema dreta.

El cantant intenta mantenir-se allunyat dels focus per evitar més mala premsa, del que parla en una entrevista a El País en la que només volia promocionar el tercer àlbum que està preparant: “No em preguntis sobre la meva ex, no ho facis. He intentat canviar… Les coses que em semblaven injustes abans no podia ni veure-les, directament em ficava en el fang. Ara és evident que penso més en la repercussió que tindran les meves paraules i penso més en l’altra persona. Compto fins a deu“.

També reflexiona sobre la baralla amb Vox, ara vista amb perspectiva: “El que em va sentar realment malament va ser que el quart partit polític més votat a Espanya se centrés en insultar a una persona a la xarxa. Em va molestar més allò que no pas que m’insultessin. Jo no pertanyo a cap partit i no sóc ni de dretes ni d’esquerres. Ara bé, no porto bé el tradicionalisme tan tradicional que promouen com el masclisme o el maltractament animal. M’és igual que siguin d’esquerres o de dretes. A mi em convé ser de dretes per economia i d’esquerres per ideologia, però no hi ha cap partit que sigui així. Això és el que tothom voldria”.

Luis Cepeda, en un photocall / Europa Press

I què pensa sobre els detractors que l’insulten a Twitter sempre que poden? “Crec que he aconseguit entendre les persones que ho fan. Hi ha gent frustrada que ho ha de pagar d’alguna manera. Avui et toca a tu i demà li tocarà a un altre. El que hem d’aprendre és a filtrar i ja està, deixar-ho passar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa