Cepeda denuncia que l’estan vetant des de la ruptura amb Aitana

Cepeda i Aitana van tenir una relació molt especial durant tot el concurs d’Operación Triunfo, el que va acabar derivant en la ruptura de la catalana i el seu xicot. Tothom donava per fet que eren parella, el que provocava que tinguessin paparazzi al darrere cada dia. Al cap de poc temps van començar a aparèixer fotografies de la parella que semblaven confirmar que estaven junts, però la relació no va durar molt de temps. Ara fa cosa d’un any que va anunciar-se la seva ruptura, però Cepeda encara estaria tenint conseqüències.

Aitana i Cepeda  Europa Press

Aitana i Cepeda / Europa Press

Així ho ha deixat caure a Twitter, amb un missatge molt contundent que evidencia que està molt enfadat. Mentre Aitana es troba més feliç que mai gràcies a la relació amb l’actor Miguel Bernardeau, a Cepeda segueixen preguntant-li pel seu cor. Ell assegura que ja ho ha superat, el que fa que estigui fart de la premsa del cor: “Fins als coll… que alguns no passin pàgina d’un llibre que jo ja he cremat. Que se’m relacioni, que se’m veti d’esdeveniments pel salseo i que em siguin escrivint ‘directores de cine’ muntant-se les seves pel·lícules sobre el que escric… Supereu-ho, per Déu, que ja he sortit amb mig Madrid”. 

Cepeda  Europa Press

 Europa Press

“Resumint, quina pel·lícula més bona. I ‘El Joker’ també. Bona nit”, deia davant d’uns seguidors que es quedaven amb la boca oberta.

La premsa segueix insistint en les relacions amoroses de Cepeda, el que queda clar que no li fa cap gràcia. Aconseguirà que deixin d’insistir amb preguntes sobre la seva relació amb Aitana?

Nou comentari