El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Espectacle lamentable a ‘La casa fuerte’: “Prostituta, marrana, penosa”
  • CA

Oriana Marzoli i Fani Carbajo continuen dient-se de tot. Són les clares protagonistes de ‘La casa fuerte’ per la seva enemistat, que s’evidencia en atacs, crits i insults. La gala d’aquest dijous ha mostrat la seva pitjor cara, quan s’ha sentit com fins i tot s’acusaven d’haver cobrat per sexe.

Han sobrepassat tots els límits, el que feia que el presentador demanés calma: “Si us dieu prostituta, què farem la setmana vinent? Ja no podeu anar més enllà”.

Els atacs entre elles han estat purament masclistes, el que indignaven encara més als teleespectadors. I és que Oriana s’ha referit a Fani com “marrana, poca cosa, merda, penosa, cel·lulítica, macarra i poligonera“. No contenta amb tot això, demanava que li posessin un collar amb comandament a distància per electrocutar-la: “Ella m’ha dit escort i que sóc prostituta, que cobro 2.000 € la nit. Que jo digui que ella té cel·lulitis no és res en comparació”. Però Jorge Javier no estava disposat a permetre que demanés que l’electrocutessin: “He sentit això a una dictadura. No vagis per allà, de debò”. 

Oriana amenaça Fani a ‘La casa fuerte’ / Telecinco

Mentrestant, Fani plorava: “Està tot el dia insultant-me, dient-me que tinc cel·lulitis i que tinc la cara d’un cavall. No puc més“. Dues dones esgotades després d’insultar-se sense parar en un espectacle lamentable i denunciable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa