El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘La casa fuerte’: la llista oficial de concursants
  • CA

La casa fuerte‘ escalfa motors. Telecinco està acabant de preparar un nou reality que comença a agafar forma. Després de l’èxit de ‘Supervivientes 2020’, volen enganxar els teleespectadors amb un nou format que promet discussions i moments hilarants. Presentat per Jorge Javier Vázquez i Sonsoles Ónega, la temàtica és la següent: els concursants ingressaran per parelles i es formaran dos grups. El grup dels privilegiats tindran una habitació per cada parella en la qual tindran una caixa forta. Cada vegada que superin una prova guanyaran diners en efectiu que hauran de protegir a dins de la caixa. El repte de l’altre grup? Aconseguir entrar en les habitacions i obrir la caixa forta. 

Comencen a fer públics els noms de les primeres parelles de concursants oficials.

1. Maite Galdeano Cristian Suescun, mare i fill de concursants de diversos ‘realities’. La polèmica col·laboradora sempre genera malestar i baralles, amb un mal caràcter que sempre fa que es guanyi enemics dins dels realities. L’atractiu del seu fitxatge és aquest, per una banda, però també per la convivència amb el seu fill (perquè recordem que no es porten molt bé, precisament).

Cristian Suescun i Maite Galdeano / Telecinco

2. Jaime Ferre Cristina Gilabert, concursant de ‘Super Shore’ i ‘Supervivientes’ i la seva xicota. Encara no han conviscut junts, per la qual cosa pretenen posar a prova la seva relació. Seductors i amb molt de caràcter, models ‘fitness’ i simpàtics. Caldrà veure si segueixen caient tan bé a l’audiència.

Jaime Ferre i Cristina Gilabert / Telecinco

3. Fani i Christofer, la parella més mediàtica de ‘La isla de las tentaciones’. Després del controvertit pas pel ‘reality’ de Cuatro, ara intentaran demostrar que la seva reconciliació és real i que la infidelitat pública de Fani ha quedat oblidada. Caldrà veure si Christofer delecta els teleespectadors amb un altre crit de “Estefanía!”. 

Christofer i Fani  / Telecinco

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa