El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’entorn de Carmen Sevilla explica com es troba: “No millora, però està estable”
  • CA

Carmen Sevilla ha celebrat aquesta setmana el seu 90è aniversari. La mítica actriu ha tingut una carrera molt reconeguda que l’ha fet tocar el cel. Desgraciadament, des del 2011 pateix un alzheimer que l’obliga a estar ingressada en una residència. S’ha parlat molt sobre una possible recaiguda en el seu estat de salut, però l’entorn ho nega en una entrevista exclusiva a Diez Minutos.

Un dels seus amics més propers, Moncho Ferrer, explica que fa cinc anys que està ingressada en una residència de Madrid, on cada dia rep la seva visita i la del seu fill. La va visitar el dia de l’aniversari, el que li dona ales per comentar amb la premsa com l’ha vist: “Dir que està millor és mentir. Està com sempre, però està que és el més important. Ja sabeu que aquesta malaltia no té millora. Ella continua feliç, igual de contenta. Quan li canto m’agafa la mà amb força i mou el cap”.

Aquests dies ha circulat una fotografia seva en la qual se la veia molt deteriorada: “Segueix igual de guapa, aquesta foto és de fa tres anys. Ella mai no ha sortit del centre, però en la imatge se la veu durant el trasllat en l’ambulància. Està guapa, té una pell meravellosa i es manté molt bé. Està plena d’estima, com si fos un osset de peluix”.

Carmen Sevilla, a la portada de Diez Minutos

A la residència tindria totes les atencions possibles: “Està molt ben atesa. Va a la perruqueria, li arreglen les mans i es conserva bé”. Això sí, d’un temps ençà que sembla que ja no reconeix a ningú. Sobre el fill de l’actriu, Moncho no pot més que aplaudir que cuidi tant la mare: “És un exemple de fill, es desviu i està molt pendent d’ella. L’estima amb bogeria”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa