El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Borrego carrega contra la seva germana Terelu com mai abans
  • CA

La guerra en el clan de les Campos continua. Tot va començar amb la mala de relació entre Alejandra Rubio i Carmen Borrego -tieta i neboda- i ara s’hi ha afegit Terelu Campos, qui no consenteix alguns comentaris que la seva germana ha fet públicament sobre la seva filla. Però no només això. Terelu ha reaccionat des del programa on col·labora, ‘Viva la vida’, a la passivitat de la seva germana davant els atacs de Kiko Hernández. La filla gran de María Teresa Campos no és capaç d’entre que la seva germana no tragués la cara per ella: “Li agraeixo a Kiko Matamoros que em defensés, va ser l’únic que ho va fer”, ha destacat.

A més, Terelu ha confessat sentir-se molt dolguda pel que va passar al programa ‘Sálvame’ dimecres passat i ha dit que està molt preocupada per la situació: “Vull parar tot això, crec que se m’ha fet molt de mal, demanaré consell sobre si he de demandar o no a Kiko Hernández, i si m’ho aconsellen ho faré”. I tot just començar el programa ‘Sábado Deluxe’, Carmen Borrego ha reaccionat a les paraules de la seva germana en un particular estenedor al costat de Jorge Javier Vázquez com mai abans ho havia fet.

“Estic una mica farta de ser del clan Campos, que es vegi la palla en l’ull aliè i no la biga en el propi. Elles (referint-se a Terelu i Alejandra Rubio) també parlen en els platós de televisió. A més, Carmen Borrego ha reconegut que les coses entre la seva germana i ella no estan del tot bé: “Crec que la meva germana no ho ha fet bé amb la seva filla, hauria d’haver estat més dura amb ella”. Tot i que el conflicte amb Alejandra ha estat el detonant dels problemes entre germanes, Carmen ha reconegut que tenen assumptes pendents passats: “Terelu i jo ens hem d’asseure a parlar de coses passades, coses que no hem aclarit i que s’han enquistat”.

Jorge Javier Vázquez i Carmen Borrego | Telecinco

Els col·laboradors de ‘Viva la vida’ i Emma García van posar el focus en el silenci de Carmen Borrego quan Kiko Hernández, davant d’ella, atacava durament a la seva germana en directe en el plató de ‘Sálvame’. Però Carmen Borrego, a més d’explicar que la seva germana mai l’ha defensat a ella quan rebia atacs per part d’altres col·laboradors, ha defensat a Kiko Hernández assegurant que ja li havia demanat perdó a Terelu en diverses ocasions: “No crec que la meva germana demandi a Kiko Hernández, crec que ho pensarà millor (…) Espero que Terelu i Kiko es reconciliïn, Kiko li ha demanat perdó a la meva germana, crec que la situació ha enxampat a Terelu en un mal moment”.

A més, ha intentat justificar la seva passivitat durant l’atac de Kiko Hernández recordant que quan Kiko Matamoros l’ha atacat a ella ni Terelu ni Alejandra han tret la cara per ella: “Ja està bé de posar-me a mi com la dolenta, ja estic farta, a mi no se m’ha defensat i se m’ha fet molt de mal, ja no em callaré més ni em faré petitona”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa