El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fort ensurt a ‘Sálvame’: una tertuliana, atesa pels metges en directe
  • CA

Carmen Borrego ha preocupat molt els companys de Sálvame en haver d’abandonar el plató sobtadament. La tertuliana, coneguda per ser la filla petita de María Teresa Campos, patia un fort atac de tos que gairebé l’ofega. Ràpidament, va ser atesa pels serveis mèdics de la cadena, que aconseguien que tot quedés en un ensurt. Rafa Mora, preocupat, era qui donava el senyal d’alarma: “S’està ofegant!”, etzibava. El plató es revolucionava en veure que Carmen no millorava, el que la forçava a ser atesa.

Van comprovar que la saturació d’oxigen en sang fos bona, el que confirmaven després d’uns minuts d’incertesa: “M’ha donat un atac de tos molt fort i m’han dit que m’he de fer una placa de tòrax. Estic malament i una mica marejada”, reconeixia. El problema venia derivat d’un refredat important que no s’havia arribat a curar, el que ella reconeixia poc després: “En aquestes èpoques s’ha d’anar amb compte i per això han decidit fer-me la prova de la Covid. He donat negatiu, afortunadament”.

Carmen Borrego preocupa els companys en haver d’abandonar el plató en directe / Telecinco

Els reporters d’Europa Press la perseguien i hores després aconseguien les seves primeres declaracions després d’aquest petit problema de salut. La col·laboradora assegurava que es trobava millor i que el nivell d’oxigen en sang estava bé. Per una altra banda, aprofitaven per preguntar-li si finalment passaria les festes nadalenques amb la seva família. Cal recordar que travessa un moment molt complicat amb la seva germana, Terelu, amb qui pràcticament no es parla per culpa dels forts enfrontaments que ha tingut amb la seva filla Alejandra: “Sempre he sopat a casa de Terelu el dia 24 de desembre, així que temps al temps a veure si aquest any també ho tornem a fer. No he rebut invitació formal, si és el que em preguntes. El que tinc clar és que el 31 m’hauré de dividir perquè sempre sopo amb la família del meu marit”. Les Campos estan dividides, però queden pocs dies per saber si la ruptura és definitiva o si aparquen els sues problemes per reconciliar-se durant el Nadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa