El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Carme Chaparro, trencada per la mort de dues persones molt properes: “La vida és una merda”
  • CA

Carme Chaparro ha compartit una de les notícies més dures de la seva vida, la mort del seu millor amic i el germà d’aquest. La presentadora de Cuatro i ex de TV3 ha publicat una fotografia seva en primer pla que reflecteix el dolor que sent, la que ha acompanyat d’un missatge colpidor: “És difícil explicar això. És difícil, trist i fotut. Que se’t mori un amic és dur. Que aquest amic sigui dels de la teva infància, de la colla amb qui vas créixer i vas descobrir bona part de la vida és encara pitjor. Que mori el mateix dia que el seu germà amb poques hores de diferència a la mateixa habitació d’hospital i també de càncer és una p… maledicció de la vida“.

“Xavi, el llest, el nen que va perdre un ull en un absurd xoc de bicicleta en clavar-se la palanca de fre. Passats els anys va aprendre a riure’s d’allò i per trencar el gel explicava la història que l’última cosa que va veure aquell ull perdut. Els metges pensaven que no podria fer algunes coses en la vida i vaja si les va fer, malgrat les hòsties. Es va sobreposar a la pèrdua d’un ull, a una depressió, a la mort del seu pare en un accident de trànsit. Va graduar-se en telecomunicacions i va esprémer la vida tot el que va poder”, relata la periodista.

Un amic que va canviar-la: “El millor amic de tants riures i tantes llàgrimes. Jo seria una persona diferent del que sóc si ell no s’hagués creuat a la meva vida. Tantes esbroncades pels nois que m’agradaven quan era jove”. De fet, explica que sempre li deia en català: “Collons, Carme, és que sempre et pilles dels cabrons, tia. Aprèn-ne una mica”.

Dues pèrdues que arriben alhora i que l’han fet reflexionar: “La vida és una merda sense vosaltres. Penso en la seva mare i en les dues germanes meravellós que han perdut els seus marits el mateix dia, penso en els seus fills i ens els dos germans petits que els sobreviuen. I en el que diem sempre que rebem un cop així, que l’únic que no torna ni es compra ni es canvia és el temps”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa