El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlota Corredera, molt dura amb Kiko Matamoros: “Jo no soc Rocío Carrasco”
  • CA

Kiko Matamoros no està bé, i tothom s’està preguntant què li passa al col·laborador de ‘Sálvame’. S’ho pregunta Carlota Corredera -amb qui no té especial bona relació- i tots els seus companys des que ha tornat de les seves vacances. Té una actitud especialment crítica amb el programa de les tardes de Telecinco, i la presentadora s’ha queixat: “Posa en marxa el ventilador de la merda i aquí rebem més uns que d’altres, i jo sóc la que més rebo”.

Per la seva banda, Jorge Javier Vázquez, en la seva darrera entrevista a la revista ‘Lecturas’, ha parlat àmpliament del seu company, amb qui sempre ha tingut una molt bona relació: “Sembla que està buscant el seu acomiadament i poder presentar-se així com una víctima del feminisme má́s radical”, opina.

En el plató del programa de les tardes de Telecinco, Rafa Mora ha sortit en defensa del seu amic, i s’ha referit al documental de Rocío Carrasco i la polarització de la societat en el cas de la filla de Rocío Jurado. “Kiko Matamoros hi ha coses que no ha vist oportunes en aquesta docuserie però no crec que ho hagi fet per lleialtat a Antonio David”, ha assegurat Rafa Mora, i ha afegit: Crec que hi ha coses que ell no ha entès”.

“Però com les pot entendre si no ha vist el documental?”, li ha preguntat Carlota, que ha insistit: “Jo crec que les seves opinions cal posar-les en quarantena”, ha puntualitzat la presentadora, perquè no es pot donar credibilitat a una persona que opina d’alguna cosa que no ha vist. Després María Patiño li ha argumentat a Rafa Mora el que havia passat amb Matamoros i que encara no entén per què va dir que s’avergonyia de ‘Sálvame’, que l’han manipulat i que s’ha sentit servil i es pregunta què li ha passat en aquests 15 dies que ha estat fora en un viatge amb la seva xicota per Àfrica.

“Acabo d’adonar-me que en aquest programa es manipula i s’edita de manera tendenciosa i que estem enganyant el públic”, ha recordat Patiño, que s’ha mostrat molt crítca: “Quan ha descobert això?”, li ha preguntat directament a Rafa Mora. “Si Kiko té problemes en la seva vida, amb la productora, en les seves finances, en les seves emocions… t’asseguro que no és la meva responsabilitat”, li ha contestat Carlota a Rafa Mora, “i jo no sóc el seu problema, jo no sóc Rocío Carrasco“.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a setembre 04, 2021 | 22:07
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? setembre 04, 2021 | 22:07
    M'importa una merda (amb mosques )

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa