Entrevista molt controvertida del fill de Carlos Herrera: “Els independentistes són egoistes i insolidaris”

A Twitter l'han deixat verd per dir que no s'esperava acabar treballant en el programa del pare

Alberto ho tenia tot per triomfar des que va néixer. Fill de dues figures mediàtiques com Carlos Herrera i Mariló Montero, tot indicava que podria tenir-ho relativament fàcil per acaparar expectació mediàtica i treballar en els mitjans. I així ha estat, encara que ell assegura en una entrevista a l’ABC que no ha estat gens fàcil i que no hi confiava gens: “Mai hauria pensat que faria ràdio i menys encara en ser fill de Carlos Herrera”. Unes declaracions controvertides que han generat un autèntic terratrèmol a Twitter, on li han dit de tot i on l’han acusat d’haver estat col·locat a dit només per ser qui és encara que asseguri que és tot meritocràcia.

El jove de 29 anys està presentant el programa del pare a la COPE aquest estiu, una substitució difícil d’aconseguir de la que parla en l’entrevista: “Nosaltres som l’era de les millors oportunitats, els joves que es victimitzen tenen una perspectiva històrica paupèrrima. És ridícul. Jo vaig ser l’ovella negra de la família perquè m’avorria estudiant. Creia que la vida anava més enllà i amb 22 anys vaig marxar a Austràlia amb uns diners que havia estalviat. Vaig recórrer la costa australiana amb una furgoneta i una planxa de surf, però vaig tornar en adonar-me que la feina era el que m’ompliria. Vaig tornar a casa i vaig crear la meva empresa de comunicació”.

Ell mateix acaba reconeixent, però, que ser qui és l’ha ajudat: “És veritat que en alguns casos he tingut més possibilitat de trobar clients gràcies als meus pares, però volia la meva empresa i no ser treballador de ningú. Però sí… mai no hauria dit que treballaria a la ràdio i menys en ser el fill de Carlos Herrera perquè jo sempre havia dit que Michael Schumacher només hi havia un i que el fill molestava. Un dia al meu pare li va fallar un convidat, em va entrevistar a mi i vaig agradar als directius. El meu pare em va donar una secció, però va ser instantani i inesperat. Quan em van dir que aquest estiu presentaria el magazín em van dir que era nepotisme, però ni tan sols el meu pare sabia que m’ho anaven a proposar”.

Alberto Herrera no té perfil a Twitter, el que justifica de manera contundent: “Sempre hi ha hagut ximples, però ara tenen un megàfon. Jo no hi participo perquè em repugnen els linxaments. Per quatre imbècils no val la pena patir i el millor que pots fer és no fer-ne ni cas. Jo mai no entro en provocacions, encara que sempre hi ha algú que et diu feixista. Faig veure que no l’he sentit…”. Una entrevista potent en la que també parla sobre l’independentisme català: “Sobre els indults només diré que no pots saltar-te la llei, siguis d’on siguis i et diguis com et diguis. L’independentisme és la causa més insolidària. Em sorprèn que els que són més d’esquerres passen la mà pel llom a aquells que per egoisme s’ho volen carregar tot”.

Comentaris

    ton c. 13/08/2021 10:40 am
    no hi ha color fill amb el que dius, sembles més tonto que el teu pare.
    Anònim 13/08/2021 4:59 pm
    Ya sois dos tontos

Nou comentari