Carlos Herrera fitxa el fill perquè el substitueixi a la ràdio aquest estiu

El locutor dona l'oportunitat al fill que té en comú amb Mariló Montero perquè es posi al capdavant del programa

Carlos Herrera començarà aviat les seves vacances, per la qual cosa ha hagut de buscar un substitut que es posi al capdavant del seu programa a la COPE. Entre altres noms, destaca un ben especial: el fill que té en comú amb Mariló Montero, Alberto. El jove es responsabilitzarà de la franja de deu a dotze del matí segons informa El Español en exclusiva. No serà el primer cop que el sentim en directe, tenint en compte que fa temps que treballa a Rock FM i que també té una secció a dins del programa del seu pare.

Gent del seu entorn expliquen al mitjà que Alberto és el més “normal i corrent” del clan familiar: “És un noi molt proper i educat, però sobretot humil“. Va estudiar ADE i té una agència de publicitat. De fet, estava convençut que no volia dedicar-se al periodisme, però finalment va acabar interessant-se pel món de les ones. El que menys li agrada? L’expectació mediàtica que l’envolta per ser fill de dos famosos: “No se sent gens còmode i sempre intenta passar desapercebut”.

Apassionat de la música, es mostra entusiasmat per poder tenir aquesta oportunitat: “La meva aproximació a la ràdio va començar a casa, des de ben petit. He crescut entre micròfons i he estat a estudis de gravació tota la meva vida”.

És conscient que li poden ploure les crítiques quan comenci a responsabilitzar-se del programa del pare durant l’estiu, però deixa clar que intentarà fer-ho el millor possible per poder tenir més oportunitats.

Comentaris

    Ricard 16/06/2021 5:24 pm
    Hi ha coses que potser estan justificades però que no s'haurien de fer. El locutor aquest és un reconegut xenòfob anticatalà. És coherent que una persona amb antecedents així no sigui exemplar.

Nou comentari