El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bill Clinton parla del seu escàndol amb Monica Lewinsky
  • CA

Bill Clinton ha decidit reprendre un dels temes més delicats de la seva vida personal en el documental sobre la seva dona, Hillary Clinton. En aquesta peça audiovisual produïda per Hulu, l’expresident dels Estats Units fa front a l’escàndol sexual que va marcar els seus anys a la Casa Blanca: el cas Monica Lewinsky.

Clinton qualifica aquest succés com la cosa “més estúpida” que va poder fer en la seva vida. A més, revela per primera vegada com li va explicar a la seva dona tot el que havia passat en aquell despatx. “Vaig anar, em vaig asseure en el llit i vaig parlar amb Hillary”, comença explicant l’expresident de 73 anys.

“Li vaig dir exactament el que va passar i quan va passar. Li vaig dir: ‘Em sento terrible per això’. I també vaig afegir: “Hem passat bastant en els últims anys”. No tinc defensa perquè això és inexcusable, el que vaig fer és inexcusable”, acaba confessant.

A més, Clinton reflexiona sobre com es va sentir amb tot l’enrenou causat: “Et sents com si estiguessis trontollant-te. La vida de tots té pressions i decepcions, terrors i temors del que sigui. Són coses que vaig fer per a controlar la meva ansietat durant anys: sóc una persona totalment diferent del que era“.

 

I en relació a l’exbecària de la Casa Blanca, lamenta que el que va passar hagi marcat la vida de Monica però desitja que ella ja hagi pogut passar pàgina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa