El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bertín Osborne parla de la complicada recuperació del fill: “Segueix amb espasmes”
  • CA

Bertín Osborne publica avui el seu últim disc Yo debí enamorarme de tu madre, un conjunt de ranxeres que el tornen a col·locar en l’actualitat musical. S’ha parlat molt d’ell recentment, especialment des que divendres passat confessés que se li va morir un fill en els braços poc després de néixer. Durant la presentació del nou disc, per això, ha parlat sobre la salut del seu fill Kike. El primogènit del matrimoni del cantant i Fabiola va néixer prematurament amb una lesió cerebral greu, el que ha marcat la vida de la família. El 2009 van crear una fundació, de fet, per ajudar les famílies amb nens amb malalties al cervell que no tinguessin prou diners com per tractar-los. 

 

L’evolució del nen, que ja té 11 anys, ha anat progressant molt de mica en mica però encara són visibles les conseqüències que se’n deriven de la malaltia. Fa un parell de mesos els metges el van intervenir quirúrgicament per intentar millorar la seva mobilitat, i des de llavors està fent rehabilitació. El procés no estaria sent gens fàcil, per això: “Va millorant, però està tenint algunes complicacions. Tingueu en compte que li han fet una operació de vuit hores i dinou talls. Li han tallat tendons, músculs i li han posat pròtesis”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 oh, que calor… 

Una publicación compartida de Fabiola de Osborne (@fabiolaosborne_) el

 

Des de la intervenció que el petit estaria patint enrampades: “El pobre té els músculs garrotats. Es pot posar dempeus sense que li faci mal, però quan s’estira li donen rampes i espasmes. Necessita molta atenció i cures diàries, així que marxaré de gira sense Fabiola, que es quedarà cuidant-lo”. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Fabiola de Osborne (@fabiolaosborne_) el

 

El més dur? Fer entendre al nen que el seu germà pot fer exercici però ell no: “Com li expliques que té la negra? Com entendrà que el germà surti corrents a jugar a futbol i ell ha d’anar en cadira de rodes? No li pots explicar. És duríssim“. Una situació molt complicada però que no els hi treu les ganes de seguir ajudant-lo a tenir una vida feliç. 

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa