Bertín Osborne, preocupat pel coronavirus: “El meu fill té molt risc”

Bertín Osborne també ha volgut pronunciar-se sobre la crisi del coronavirus. El presentador ha hagut de cancel·lar molts actes, en el marc d’uns dies de confinament que s’ha de prendre molt seriosament tenint en compte que el seu fill és persona de risc.

“Hem de procurar que la corba d’infecció baixi o s’estabilitzi, d’aquesta manera es podrà aconseguir que no hi hagi allaus en els hospitals. Procuro fer les coses més o menys bé, però si ha de passar… doncs passarà. Ens hem de mentalitzar, procurar que la gent gran tingui més cobertura o que estigui més cuidada. Però fora d’això…”, explica.

El seu fill gran ha d’anar amb més compte del normal, fins i tot: “Hem d’intensificar la higiene pel meu fill Kike i pel meu pare, també. Vaig amb moltíssim compte amb tot això. No hem anat a cap lloc públic, encara que jo tenia previstos uns quants actes”.

Bertín Osborne a 'Sábado Deluxe'   Telecinco

Bertín Osborne a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

Ha cancel·lat projectes d’aquest mes i també del vinent: “No és una anul·lació total, però sí que m’han cancel·lat set o vuit coses importants. És una catàstrofe per a tothom“. 

Nou comentari