El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les empreses de Bertín Osborne, en números vermells
  • CA

Bertín Osborne guanya diners de totes bandes. Només de Telecinco s’embutxaca 30.000 € per cada programa de Mi casa es la tuya, al que ha de sumar una xifra similar de Canal Sur per El show de Bertín. Tenint en compte això, El Español ha volgut veure quants diners factura fora de televisió. El resultat? Aquest 2019 el cantant hauria guanyat ni més ni menys que 400.000 € fora dels platós.

La xifra és voluminosa, però destaquen que s’ha reduït dràsticament si la comparen en el que va guanyar fa un parell d’anys. A més a més, haurien pogut saber que les empreses que té al seu nom han presentat diversos deutes.

Té una empresa fundada del 2009 que organitza espectacles i programacions culturals, una societat que ha deixat de guanyar un 85% en aquests últims dos anys. No obstant això, haurien aconseguit acabar l’any amb 16.000 € de beneficis… Que no sembla molt si veiem que l’empresa acumula un deute de 2,6 milions d’euros amb diversos bancs. La companyia que li gestiona els seus concerts per territori nacional també acumula un deute important, de més de 200.000 €. 

Telecinco

El mitjà recalca que Bertín té sort de tenir un “patrimoni milionari” que li permet fer front a les pèrdues. El 2017 va facturar més de dos milions d’euros amb les dues empreses que hem destacat, mentre que el 2019 només va ingressar 400.000 €. La caiguda és dràstica, però millor que la d’altres societats que administra el cantant. De fet, asseguren que gestiona dues empreses en números vermells i amb un deute immens. Parlem d’una societat que va crear per provar sort en el món dels vins i d’una altra relacionada amb l’hostaleria. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa