El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bertín Osborne, duríssim contra els seus detractors: “Que els bombin, que vagin a collir maduixes”
  • CA

Bertín Osborne ja torna a ser a Espanya després d’una temporada a Texas i Houston, on ha estat gravant alguns programes de la nova temporada de ‘Tu casa es la mía’. Només arribar ha volgut aprofitar per concedir una entrevista a ‘Vanitatis‘ en la qual ha volgut fer un al·legat polític, com de costum.

 

Les seves últimes declaracions han estat d’allò més polèmiques, i és que el cantant no es talla un pèl en deixar clar que és de dretes i que vol que la unitat d’Espanya triomfi. Ara, ha recordat que tots els espanyols tenen una cita el 28 d’abril: “Vull recordar que haurem de votar amb cap per algú que defensi Espanya, la seva unitat i la seva manera de viure“.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Bertín Osborne (@bertinosborne) el

 

Com és habitual, ha carregat contra independentistes: “Hi ha alguns que volen acabar amb tantes coses que després voldran acabar amb el flamenc, amb la paella i fins i tot amb el sol… A aquests se’ls ha de fer fora a cops de pedra“, ha afirmat contundentment.

 

És conscient de la repercussió que tenen sempre les seves paraules, però no li preocupa: “Creus que a hores d’ara em farà por alguna cosa? Jo sé que tinc un tant per cert d’espanyols que no em poden ni veure, perquè els hi semblo un cregut, que no els hi caic bé, però per mi aquests no existeixen. Que diguin el que els hi doni la gana, a mi els que m’importen són els que compren els meus discos, van als meus concerts i veuen els meus programes de televisió. Als altres, que els bombin, que vagin a collir maduixots”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Bertín Osborne (@bertinosborne) el

 

“Fa 36 anys que treballo en això, alguna cosa bona he hagut de fer per continuar-hi després de tants anys. Sóc el que veus, no tinc filtre, el que penso ho dic. Caigui quin caigui i normalment acostumo a ser jo”, reflexiona Bertín. Una altra entrevista explosiva en la qual es mostra tal com és. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa