El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bertín Osborne, positiu en coronavirus
  • CA

Aquestes festes nadalenques no han estat gaire bones per a Bertín Osborne. El presentador ha entrat a formar part de la llarga llista de famosos contagiats amb coronavirus, tal com acaba de reconèixer en una conversa telefònica a Sálvame. Aquest positiu l’ha forçat a aïllar-se i passar aquests dies tancat a l’habitació sense poder participar dels tradicionals àpats amb la família: “He passat el Nadal sol, a casa confiat amb Covid. La nit de Nadal, Nadal i tot sol. Em posaven el menjar a la cuina i marxaven. Avui m’han donat l’alta, tot i que encara tinc una mica de tos. Però res, molt bé”.

El cantant reconeix que aquest tràngol no ha estat fàcil: “La soledat del confinament és molt avorrida. He estat organitzant i ordenant la casa durant el confinament. M’he dedicat a la neteja i l’ordre”, ha assegurat en unes declaracions que han sorprès els teleespectadors de Telecinco. Bertín Osborne deixa clar que té moltes ganes de deixar aquest malson enrere, un contagi que afortunadament només li ha comportat símptomes lleus. Ara espera amb ànsies recuperar-se al 100% per poder tornar a la feina i poder retrobar-se amb els fills i els nets, amb els que no ha pogut celebrar aquestes dates tan especials.

Bertín Osborne reconeix que s’ha contagiat de coronavirus / Telecinco

La setmana passada, Bertín era notícia per un tema completament diferent. El presentador va protagonitzar una retrobada amb la seva exparella, Fabiola Martínez. Després d’un any separats, la parella manté una relació molt bona i això s’ha demostrat en l’entrevista conjunta que han concedit a Toñi Moreno. Van dedicar-se bones paraules i van reconèixer els errors de convivència que els havien fet adonar que no podien seguir junts. Tenen dos fills en comú, un fet que asseguren que serà sinònim sempre de bona entesa entre ells perquè no els perjudiqui la separació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa