El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban revela el motiu real de la seva enemistat amb Terelu Campos
  • CA

La relació de Belén Esteban i Terelu Campos ha patit molts alts i baixos. Les companyes de Telecinco s’han dit de tot en diferents platós de televisió, però alhora sempre havien mantingut una bona relació. Actualment estan distanciades, això sí, el que la princesa del pueblo ha volgut comentar en directe. Què els ha passat? Sembla que la culpable de tot plegat és la filla de Terelu, Alejandra Rubio. La jove col·laboradora de Viva la vida hauria enviat un missatge molt fora de to a l’amiga de la seva mare, Belén, que considera que va ser molt inapropiat. I davant d’aquesta crítica, Terelu hauria començat a parlar malament de l’Esteban. El resultat? Un enfrontament que hauria fet que es replantegessin la seva amistat.

Així ho ha reconegut Belén aquest cap de setmana: “Estem distanciades, sí. La vida et porta per altres camins, suposo. Ara mateix és veritat que no tenim cap contacte. Ara bé, estimo a Terelu perquè amb mi s’ha portat molt bé. Això no impedeix que hi hagi vegades que l’agafaria i la mataria, com quan diu que parlem d’elles en aquest programa mentre també parlen en el seu”.

Fa pocs dies sentíem Belén Esteban encara més enfadada amb la seva antiga amiga, qui considerava que l’estava tractant malament: “Té nassos, per no dir una altra cosa. No ens pot ficar a tots en el mateix sac. Em sembla molt injusta”.

Belén Esteban reacciona a les paraules de la seva antiga amiga, Terelu Campos / Telecinco

Terelu Campos, per la seva banda, es mostrava incrèdula a Viva la vida i deixava clar que estava convençuda que Belén estimava molt la seva filla: “No em puc creure que parli així d’Alejandra”. Una relació cada cop més esmicolada que suma un nou capítol controvertit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa