El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban revela com es troba Rocío Flores, filla d’Antonio David i Rocío Carrasco
  • CA

“La nena em fa moltíssima pena, us ho juro”. Amb aquestes paraules es referia aquest dissabte al vespre, des del programa ‘Sábado Deluxe’, Belén Esteban a Rocío Flores, després de l’emissió de la sèrie documental de la seva mare, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. A més, la tertuliana de Telecinco revelava que el dia abans es va trobar amb la noia a Telecinco.

“A veure, no està bé. La vau veure a ‘El programa de Ana Rosa’, estava desencaixada. Sé que quan es parla de la sentència de la nena, la defensa és molt difícil, però crec que és una nena que el que ha viscut ha hagut de ser espantós tot. Em poso a la seva pell. No ho està passant bé i ho passarà molt malament”, han estat les contundents paraules que ha pronunciat Belén Esteban.

Per la seva banda, el presentador Jorge Javier Vázquez ha confessat que no entén que, en ple huracà mediàtic, Rocío Flores decideixi anar als platós de televisió per a defensar a Olga Moreno, dona del seu pare, per la seva participació a ‘Supervivientes’. Per a ell, no és una decisió gens encertada i creu que hauria de parlar amb el seu pare per comentar tot el que s’està veient en el documental.

Rocío Flores ha fitxat per ‘El Programa de Ana Rosa’, on haurà de veure i comentar el documental sobre la seva mare.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa