El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban reapareix després de la mort de l’exmarit
  • CA

Era la notícia del cap de setmana: trobaven mort Fran Álvarez, l’exmarit de Belén Esteban. Amb només 43 anys, el cambrer va faltar a la feina i no responia les trucades, per la qual cosa una de les companyes va acudir a casa seva per veure si tot estava bé. La sorpresa era majúscula en trobar-se el seu cadàver a sobre del llit.

Així informava Aurelio Manzano a ‘Viva la vida’ aquest diumenge, una dura notícia que deixava tots els col·laboradors en xoc. Encara es desconeixen els motius de la seva mort, encara que se sap que Fran tenia previst reprendre la seva rehabilitació de l’addicció a les drogues. 

Fran Álvarez i Belén Esteban / Telecicno

 

La relació va ser molt tempestuosa, amb banyes incloses i una boda multitudinària que va acabar en divorci. Feia anys que no es parlaven, ja que les coses van acabar molt malament, però això no treu que Belén s’hagi enfonsat en conèixer la notícia: “Belén Esteban està trencada. Una amiga seva ha passat la tarda amb ella a casa per donar-li suport”, explicaven. 

Primeres fotos de Belén Esteban després de la mort de Fran Europa Press

Primeres fotos de Belén Esteban després de la mort de Fran /  Europa Press

Aquest matí els fotògrafs l’han enxampat sortint de casa ben aviat, el que ha servit per veure la primera imatge de la col·laboradora després de la notícia. Visiblement nerviosa i compungida, així qualifiquen els testimonis la seva actitud. Amagada darrere d’unes ulleres de sol, vestida de negre i sense voler fer declaracions, encara no es veu amb cor de parlar sobre el tema. Acudirà aquesta tarda a ‘Sálvame’? 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa