El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban, feliç per la vacunació de la seva mare, li fa una promesa
  • CA

Fa setmanes que Belén Esteban reclama, des del programa ‘Sálvame’, que es vacuni a la gent gran contra el coronavirus i, en especial, que la seva mare, María del Carmen Menéndez, la rebés. I, finalment, tal i com ha anunciat ella mateixa al programa de les tardes de Telecinco, la seva mare serà vacunada aquest mateix dimecres.

“Demà vacunen a la meva mare i estic molt contenta. Molt contenta, mamà. D’aquí a res ens veuràs a tots, als teus néts i a tothom“, ha assegurat Belén Esteban en ple directe i emocionada després d’uns mesos caòtics per culpa de la crisi generada per la pandèmia de la covid-19.

A més, la tertuliana de ‘Sálvame’ s’ha mostrat molt crítica durant aquest darrer any amb tots aquells que se saltaven les restriccions, i fins i tot va arribar a penjar al seu compte d’Instagram imatges de festes on no s’estaven respectant les mesures de seguretat.

Belén Esteban sempre ha estat molt pendent de la seva mare, especialment des que va morir el seu pare. I així ho ha mostrat fins i tot a les xarxes socials, on constantment ha penjat fotos amb ella, i fins i tot vídeos com aquest on se les veu a totes dues ballant i felices:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa