El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban denuncia les amenaces que rep: “La propera vegada aniré a la Guàrdia Civil”
  • CA

Belén Esteban està farta. Ha estat ella mateixa qui ho ha explicat durant l’emissió del programa ‘Deluxe’, a Telecinco, aquest diumenge al vespre. Segons la tertuliana del cor, estaria rebent constants amenaces a través de les xarxes socials com a conseqüència de defensar a Rocío Carrasco i Belén Rodríguez, i criticar el concurs que ha fet Olga Moreno a ‘Supervivientes 2021’, que finalment s’ha proclamat guanyadora del realiti de Telecinco.

Belén Esteban ha fet al·lusió als descalificatius que li va propiciar la germana de la dona d’Antonio David Flores, i ha deixat clar que està disposada a denunciar davant la Guàrdia Civil perquè les amenaces no quedin impunes. “Que sigui l’última vegada que a mi la gent m’amenaça perquè la propera vegada aniré a la Guàrdia Civil“, ha avisat contundentment la tertuliana de ‘Sálvame’.

“No consenteixo ni insults ni amenaces grosses”, ha afegit de manera categòrica mirant a càmera. “Sóc amiga de Belén Rodríguez fa 22 anys, vam tenir petit període de temps en el qual no ens vam parlar, que va durar un mes i mig, però hem reprès la relació i no he de donar explicacions a ningú”, ha argumentat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa