Belén Esteban denuncia les amenaces que rep: “La propera vegada aniré a la Guàrdia Civil”

"No consenteixo ni insults ni amenaces grosses", avisa la tertuliana de 'Sálvame'

Belén Esteban està farta. Ha estat ella mateixa qui ho ha explicat durant l’emissió del programa ‘Deluxe’, a Telecinco, aquest diumenge al vespre. Segons la tertuliana del cor, estaria rebent constants amenaces a través de les xarxes socials com a conseqüència de defensar a Rocío Carrasco i Belén Rodríguez, i criticar el concurs que ha fet Olga Moreno a ‘Supervivientes 2021’, que finalment s’ha proclamat guanyadora del realiti de Telecinco.

Belén Esteban ha fet al·lusió als descalificatius que li va propiciar la germana de la dona d’Antonio David Flores, i ha deixat clar que està disposada a denunciar davant la Guàrdia Civil perquè les amenaces no quedin impunes. “Que sigui l’última vegada que a mi la gent m’amenaça perquè la propera vegada aniré a la Guàrdia Civil“, ha avisat contundentment la tertuliana de ‘Sálvame’.

“No consenteixo ni insults ni amenaces grosses”, ha afegit de manera categòrica mirant a càmera. “Sóc amiga de Belén Rodríguez fa 22 anys, vam tenir petit període de temps en el qual no ens vam parlar, que va durar un mes i mig, però hem reprès la relació i no he de donar explicacions a ningú”, ha argumentat.

Nou comentari