Belén Esteban carrega contra Miguel Bosé per les seves paraules sobre la vacuna contra el coronavirus: “Bandido!”

"El servei sanitari està esgotat", afirma la tertuliana de 'Sálvame'

Miguel Bosé ho ha tornat a fer. Ha realitzat unes polèmiques declaracions contra la vacuna del coronavirus en un acte negacionista a Lleida, i han estat molt els personatges famosos que se li han tirat a sobre i l’han criticat durament. És el cas de la tertuliana de ‘Sálvame’ Belén Esteban, qui després d’escoltar les paraules del cantant, s’ha aixecat de la seva cadira per a dirigir-se a càmera mostrant la foto d’un infermer que, visiblement cansat, es tapava la cara amb les mans.

“Aquesta foto és com estan ara infermers i infermeres, Miguel Bosé, així estan ara mateix tots els sanitaris i portem any i mig“, ha dit amb contundència Belén Esteban dirigint-se a Miguel Bosé. “El servei sanitari està esgotat”, ha continuat afirmant la tertuliana de ‘Sálvame’, que ha aprofitat per fer una crida: “A vacunar-se tothom!”

“Mira la foto Miguel Bosé: ‘bandido’, com la teva cançó”, ha exclamat Belén Esteban, que ha insistit en la vacunació: “S’ha de vacunar tothom. Mireu com estem, com al Nadal”. No pensa igual Kiko Matamoros, que ha argumentat: “Afortunadament vivim en un país lliure on cadascú pot expressar públicament la seva opinió, encertadament o no. En aquest cas, però, jo crec que no ha estat encertat”.

“Però el dret a que Miguel estigui on vulgui és seu, i no nostre. El que cal dir-li a la gent és senzill: o jugues o no jugues, tu decideixes. Però l’administració no pot donar facilitats perquè posis en lloc la salut i l’estabilitat dels altres”, ha sentenciat Matamoros.

Comentaris

    M'importa una merda 20/07/2021 9:18 pm
    M'importa una merda
    Teix 21/07/2021 9:00 am
    En qüestió de llibertats, un dia o altre s’hauran de passat per la porgadora i destriar el gra de la palla. Però sembla que vagi per llarg. Per ara no seria “políticament correcte”. Com es pot bramar tant fort a favor d’unes llibertats que no fan sinó perjudicar els altres i la societat sencera? Potser perquè hi un excedent de bajocs, sòmines, toca-sons? El mateix art. 18 de la CO (que se sol encabir, molt engreixat, el que diem llibertat d’expressió), en el p. 4 inclou: Aquestes llibertats tenen el límit en el respecte als drets reconeguts en aquest Títol, (...)i, especialment, en el dret a l'honor, a la intimitat, a la pròpia imatge i a la protecció de la joventut i de la infància.

Nou comentari