Belén Esteban, disposada a fitxar pel programa de Carlos Herrera

Belén Esteban ha viscut una de les setmanes més dures des que va començar a treballar a ‘Sálvame’. La col·laboradora va protagonitzar una discussió amb Jorge Javier Vázquez que ha generat una bretxa difícil de tancar.  Es van dir de tot, el que ha fet molt de mal a la ‘princesa del pueblo’. La retrobada no va ser gaire amistosa tampoc, el que fa que ella s’estigui plantejant deixar el programa definitivament i buscar un lloc en el qual no ho passi tan malament.

Ha reconegut que ha rebut moltíssimes ofertes, entre les quals hi hauria la de Carlos Herrera. El locutor reconeix a ‘El Mundo‘ que hi ha moltes possibilitats, un fitxatge bomba que ajudaria la COPE a captar oients tafaners: “Estic intentant-ho, però encara no he pogut parlar amb ella. He de fer-ho pel conducte reglamentari. Estic maquinant a veure quin espai podria fer que se sentís més còmoda. Seria alguna cosa específica, m’agradaria fer d’agnòstics amb ella. Jo li preguntaria què opina sobre això, sobre allò altre…”. 

Belén Esteban a 'Sálvame'   Telecinco

Belén Esteban a ‘Sálvame’ / Telecinco

Es tracta d’una oferta que podria compaginar amb ‘Sálvame’, a més a més, però a la qual podria dedicar-se en exclusiva si és cert que vol abandonar definitivament el programa del cor. Caldrà esperar per veure si Herrera aconsegueix convèncer-la i, en cas que ho aconsegueixi, com es desenvolupa ella en aquesta nova faceta. 

 

Nou comentari