El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ ridiculitza Belén Esteban pel seu augment de pes: “Fills de p…”
  • CA

Belén Esteban ha posat el crit al cel en sentir-se humiliada pels seus companys de ‘Sálvame’. El problema? El seu augment de pes durant les vacances, el que ha donat ales al director del programa per mofar-se d’ella directament sense vergonya. Tot començava amb una broma, la petició del director a Jorge Javier Vázquez que li preguntés a Belén Esteban com es trobava cada cert temps. Ella, encuriosida, acabava preguntant-li per què estava tan pesat.

Finalment, el presentador no podia evitar riure i li demanava al director que deixés d’insistir: “No em demanis més que li pregunti a Belén com està”. A canvi, l’obligava a dir-li que deixés de beure tanta aigua: “Diu el director que molta aigua no és bona en el teu estat”. Belén, molt enfadada, exigia que paressin: “Prou. Deixeu-vos d’aquestes ximpleries perquè la gent es pensarà que estic embarassada”.

Jorge Javier i Belén Esteban parlen del seu augment de pes Telecinco

Jorge Javier i Belén Esteban parlen del seu augment de pes / Telecinco

Doncs bé, quan semblava que la broma havia passat, tot empitjorava. El director tornava amb les bromes sobre el seu augment de pes i Belén Esteban optava per anar directament cap a ell: “Quin fill de p…, Alberto. Et conec i et diré una cosa molt seriosament. Si us plau, para perquè m’enfado. Em veig amb uns quants kg de més. Sí. Em veig a televisió i veig que és evident que he menjat molt aquests dies i que m’he engreixat. Em veig grassoneta, sí”.

“Jo no us faig aquestes coses, no em ric de vosaltres en directe. Ara bé, us asseguro que a partir d’ara ho faré. Mama, jo estic bé. No et preocupis, perquè no sé a què es refereixen… Només he engreixat una mica i estic preocupada perquè se’m veu grassa en la cara i tot…”, reconeixia.

Belén Esteban s'enfronta al director de 'Sálvame' Telecinco

Belén Esteban s’enfronta al director de ‘Sálvame’ / Telecinco

Una situació molt desagradable que ha rebut moltes crítiques a la xarxa, ja que és cruel i innecessari que es riguin d’ella pel seu augment de pes. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa