El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban afegeix detalls esgarrifosos del dolor que pateix Terelu Campos
  • CA

Belén Esteban ha viscut de prop el malson que està vivint Terelu Campos des que li diagnostiquessin càncer de pit per segon cop. Les dues col·laboradores de ‘Sálvame’ són amigues des de fa anys, el que les ha unit molt. Aquesta setmana la filla de María Teresa ha concedit una dura entrevista a ‘Lecturas’ en la qual ha confessat que veure’s amb les cicatrius de l’operació la va enfonsar: “Em veia un monstre”. 

 

 

Estaven comentant les paraules de Terelu a plató quan María Patiño va confessar que va trucar-la fa poc i va quedar-se sense paraules: “Em va relatar en primera persona el que ha viscut, patit, i com ha cuidat del seu voltant perquè no hagin de patir com ha patit ella. Em va sorprendre veure com ha tapat el seu dolor, com s’ha tancat en el seu dolor per no preocupar. I per què no m’estava veient a l’altre costat del telèfon perquè no sabia ni què dir-li”.

 

Esteban, a més a més, va demanar-li permís per donar més detalls i va ser aquí quan els altres col·laboradors van quedar-se bocabadats: “Encara que quan vingui Terelu expliqui el que ha viscut, mai no serem conscients del que ha patit perquè ha tingut molt mala sort a l’evolució de la ferida de l’esquena”.

 

Belén Esteban
 | Telecinco

 

Resulta que fa uns dies van anar a sopar un grup d’amigues, un moment que Terelu hauria aprofitat per confessar com es trobava: “Va haver-hi un moment en el qual vam anar al bany i em va impressionar moltíssim. A l’esquena vaig veure el que semblava que et queda quan et donen dues punyalades, no cardenals, sinó de l’operació… No diré com li vaig veure el pit ni els aparells que duia. Estic desitjant tornar a veure-la”. 

 

Terelu Campos
 | Europa Press

 

“Ha passat un mes des que li van dir que es recuperaria aviat… ja en porta tres de recuperació. Fixeu-vos en el temps que ha passat i encara li queden dos centímetres per tancar. D’impotència es posava a plorar perquè veia que no avançava, que no anava bé… Però no ha volgut tirar la tovallola”, afegia. 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa