El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bárbara Rey: “Sento molt cansament i dolor muscular”
  • CA

Bárbara Rey va passar el coronavirus, però ha tingut una llarga recuperació, i encara té seqüeles. Així ho explica ella mateixa en una entrevista a la revista ‘Diez Minutos’, on trenca el seu silenci per primera vegada després de passar la malaltia. L’artitsta va ingressar en un hospital de Marbella amb una pulmonía bilateral el mes d’abril. Li van diagnosticar coronavirus. Després de ser donada d’alta va recaure i va haver de tornar al mateix centre. Va millorar lentament i va tornar a casa.

Des de llavors, poc s’ha sabut del seu estat de salut, però ara s’explica: “Estic en la meva terra, a Totana, visitant al meu germà, que viu en una residència, i a més he vingut a recollir als meus tres gats, que me’ls van estar cuidant uns familiars mentre estava malalta”. Bárbara Rey confessa que encara sent molt cansament per les seqüeles del virus i té dolor muscular. “De cop em ve un esgotament molt fort… i em costa molt dormir”, lamenta.

Entre altres coses, Bárbara diu que no està desanimada però es nota més cansada. “La realitat és que no estic igual que abans. A banda de que m’han posat cortisona i estic una mica inflada. No vull que em vegin així… Fins que em vaig infectar de la bestiola era com una noia jove de tan bé que em trobava”.

Els seus fills, Ángel i Sofía, han estat els seu gran suport en els moments més difícils i en ells pensava quan estava ingressada. “El que més em preocupava era que si m’havia de morir, deixar-ho tot arreglat per a ells dos. Sofia i Ángel són meravellosos”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa