El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bárbara Rey es mulla i dóna la seva opinió sobre els escàndols de Joan Carles I
  • CA

Una de les poques veus que no s’han sentit sobre els escàndols de Joan Carles de Borbó és la de Bárbara Rey, qui asseguren que va ser amiga íntima de l’emèrit espanyol quan tots dos eren joves. Per això precisament ella és una de les dones més buscades ara mateix. Però Europa Press ha aconseguit que l’ex d’Ángel Cristo digui unes paraules sobre la polèmica que envolta Joan Carles I i la Casa Reial.

Així, la vedette s’ha pronunciat: “No parlo mai, però espero que les coses es normalitzin i que es respecti la Constitució“. Alhora, ha deixat clar que no volia parlar més sobre ell, però sí que ha assegurat que “espera que no” estiguin trontollant els fonaments de la Casa Reial. Aquesta ha estat l’única aportació que ha fet sobre aquest tema.

En canvi, sobre el que sí ha volgut parlar és sobre el conflicte entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera. És sabut que no té molta simpatia per la cantant, però ha sorprès i en aquest tema s’ha posicionat a favor d’ella : “Sempre s’ha sabut que jo no tenia una gran devoció per ella, però és molt dur, entre mare i fill no han de passar aquestes coses. Hi ha altres formes d’arreglar les coses”.

D’aquesta manera, la vedette ha mostrat la seva opinió sobre dos dels temes que estan ocupant l’actualitat informativa del món del cor.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa