El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bárbara Rey, a l’hospital: “Estic esgotada, aquests últims dies han estat horribles”
  • CA

Bárbara Rey continua ingressada en una clínica de Marbella. L’artista va haver de ser hospitalitzada d’urgència en contagiar-se de la Covid i començar a trobar-se molt malament. Després d’uns dies ingressada, ha concedit una entrevista telefònica a La Razón i ha reconegut que se sent amb poques forces: “Estic molt esgotada. Ho sento, em costa fins i tot parlar per telèfon. Em falten les forces per parlar i espero anar recuperant-me a poc a poc amb els tractaments que m’estan posant. És cert, però, que aquests últims dies han estat terribles“.

Unes declaracions que han preocupat els seguidors de l’antiga vedette: “Tinc alguns problemes quan m’han de posar la via pel sèrum. Què hi farem… Confio anar recuperant-me dia a dia i espero que tot això acabi aviat”.

Fonts properes a l’actriu afegeixen que la veuen “molt baixa de moral”: “Veure’s en un llit tan esgotada i amb problemes de respiració la té preocupada. No és fàcil adaptar-se a una situació així, però ella és forta”.

Bárbara Rey en el debat de Supervivientes / Telecinco

L’última a pronunciar-se sobre el tema ha estat la seva filla, Rocío Cristo, que ha tranquil·litzat tothom en assegurar que els han dit que Bárbara podrà tenir l’alta en els pròxims dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa