El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Baralla monumental al ‘Deluxe’ amb Patiño insultant María Lapiedra: “Em fas fàstic”
  • CA

La relació de María Lapiedra i Gustavo González ha acaparat més hores de televisió que cap altra. Des que sortís a la llum que ambdós havien estat infidels a les seves parelles durant vuit anys, que ‘Sálvame’ ha omplert el guió de dia rere dia amb les últimes novetats al respecte. Va encantar -mediàticament parlant- que decidissin trencar les respectives famílies que havien creat per provar sort junts. Han tallat i tornat un munt de vegades, amb exclusives incloses, és clar.

 

De fet, si aquesta relació ha estat alguna cosa, ha estat una mina d’or. Han fet un munt de diners a costa d’explicar com d’enamorats estan i com passaven a odiar-se en qüestió de dies. Ara bé, aquesta setmana han venut que aquesta ruptura és la definitiva. L’actriu catalana ha obert les portes de casa a ‘Lecturas’ en una entrevista en la qual ha deixat verd el paparazzi; mentre que ell ho ha fet a ‘Diez Minutos’ en una conversa més ‘romàntica’ en la qual s’ha mostrat com un amant amb el cor trencat.

 

María Lapiedra parla de la ruptura de Gustavo
María Lapiedra parla de la ruptura de Gustavo | ‘Lecturas’

 

S’han dedicat unes paraules molt lletges, el que ha donat peu a què ‘Sábado Deluxe‘ convidés Lapiedra per donar encara més detalls. El drama ven, quelcom que ella sap a la perfecció després de tants anys venent la seva vida a platós de televisió. El titular de l’entrevista? Que el dolent ha estat Gustavo: “No m’ha donat el lloc que em mereixia. I el seu fill em va insultar, dient-me pedazo de p…“.

 

Maria Lapiedra, a 'Sábado Deluxe'
Maria Lapiedra, a ‘Sábado Deluxe’ | Telecinco

 

Això sí, un dels moments més tensos de l’entrevista va arribar amb una monumental esbroncada de María Patiño. La col·laboradora va mostrar-se indignada en veure que Lapiedra insultava l’exparella de Gustavo. Farta de tantes faltes de respecte, es va aixecar de la cadira i va engegar un discurs molt dur contra la catalana: “Em fa molt de fàstic que intentis ficar-te amb el físic de la seva exdona, quan tu no has aconseguit que volies, que era un amor de veritat, encara que tens un físic millor. Em fas fàstic“.

 

Maria Lapiedra s'enfronta a María Patiño, a 'Sábado Deluxe'
Maria Lapiedra s’enfronta a María Patiño, a ‘Sábado Deluxe’ | Telecinco

 

Amb aquesta dura intervenció, una bona part del públic va aplaudir-la; el que va destrossar Lapiedra. Poc després, de fet, va començar a plorar desconsoladament en veure’s superada per la situació. Ho haurà passat malament, sí, però ens trobem davant d’un nou programa amb el qual omple les seves butxaques. Es confirmarà que tot això es tracta d’un muntatge? O serà veritat que han decidit tallar per sempre? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa