Baralla entre Jorge Javier Vázquez i Kiko Matamoros per Carlota Corredera

"No m'agrada que em pengin la N de negacionista a l'esquena, i això ho ha fet ella amb mi", es queixa el tertulià

El documental sobre la vida de Rocío Carrasco ha portat centenars de conseqüències en tots els àmbits de la societat. I aquestes encara no s’han acabat. Sembla que la relació entre Kiko Matamoros i Carlota Corredera s’ha vist clarament afectada i ressentida per les opinions oposades de tots dos, però ara s’ha ficat pel mig Jorge Javier Vázquez, qui s’ha enfrentat al tertulià de ‘Sálvame’ per defensar a la presentadora i a Rocío Carrasco.

Ha estat durant una entrevista al programa ‘Deluxe’ on Jorge Javier s’ha vist les cares amb Kiko Matamoros després de tornar de les seves vacances de pràcticament tres mesos. Tot ha començat parlant de la censura: “El pitjor que hi ha és l’autocensura, i crec que està molt de moda, perquè la gent s’ha de mossegar la llengua…”, ha argumentat Matamoros. Però el presentador ha estat molt ràpid preguntant: “Tu vols continuar treballant? Recordes quan vas marxar de ‘Sálvame’ que a tots ens fa fer molta pena, però estaves molt cansat, i després vas tornar perquè t’avorries com una ostra?”

Jorge Javier Vázquez | Telecinco

I el tertulià s’ha defensat: “Esclar que vull continuar treballant, és la meva vida. No vaig tornar tampoc perquè m’avorrís. Qui ha plantejat el tema de marxar o no, no he estat jo, sinó el programa i el presentador, i vaig donar les raons del meu cansament. M’ha sentat molt malament que es convidés a Makoke al programa ‘La última cena’, i em va semblar una provocació, i no em vaig sentir cuidat, sinó que crec que van jugar amb mi”.

“Vols continuar a ‘Sálvame’?”, ha estat la pregunta directa de Jorge Javier. “Depèn de quines siguin les condicions, i no estem parlant només de diners”. Però el presentador ja no ha pogut més i s’ha queixat: “Estàs com un nen petit amb una rebequeria“. I Kiko s’ha defensat: “Això ho dius tu. Jo crec que és justament al contrari. Que la meva reacció ha estat absolutament responsable i crec que tot s’ha magnificat de manera interessada”.

Kiko Matamoros | Telecinco

I ha estat seguidament que Jorge Javier s’ha mostrat molt contundent: “No m’agrada l’actitud que estàs tenint amb Carlota Corredera”. “Jo crec que hi ha coses que se m’atribueixen que li he dit a Carlota, i no ha estat així. Però tampoc no m’agrada que em pengin la N de negacionista a l’esquena, i això ho ha fet ella amb mi. A mi m’agradaria parlar amb ella, però no la truco però crec que no és el moment”, ha dit, i ha afegit: “Quan ella era directora jo m’he sentit molt cuidat i protegit”.

“Jo he dit que hi ha gent que ha deixat de veure el programa per la línia editorial que estava tenint el programa, i ella l’encapçalava”, ha defensat Matamoros, i Jorge Javier reaccionava ràpidament: “Dius això de mi i no et queda país per sortir corrents“.

Comentaris

    M'importa tres cagarros 04/09/2021 10:05 pm
    M'importa una merda (amb mosques )

Nou comentari