Avui és el funeral d’Álex Lequio: on, a quina hora i qui hi assistirà

Ana Obregón viurà un dels moments més durs de la seva vida aquest dimarts a la tarda: se celebrarà el funeral del seu fill, Álex Lequio, que va morir als 27 anys com a conseqüència d’un càncer. Segons explica ‘Vanitatis’, la cerimònia tindrà lloc a les 20 hores a la parròquia de Nuestra Señora de la Moraleja, situada al carrer Nardos de Alcobendas, no gaire lluny d’on resideix la mateixa Ana Obregón. 

Es tracta també de l’església en la qual s’ha pogut veure a l’actriu pregant aquests dies i assistint-hi amb una certa regularitat per trobar refugi en la fe. El funeral serà una important manera de rendir-li tribut al jove, ja que en el seu moment les restriccions per l’estat d’alarma no ho van fer possible.

S’espera, per exemple, que assisteixi una gran part de la família García Obregón, incloses les germanes i germans d’Ana, Amalia, Celia, Javier i Juan Antonio. També els seus pares, Ana i Javier. Per la banda del clan Lequio es creu que acudiran Clemente, germà d’Álex; la dona de Alessandro, María Palacios, i fins i tot alguns familiars arribats d’Itàlia.

Està per veure, a més, si assistirà Antonia dell’Atte, que es va mostrar molt afectada per la defunció del jove i li va dedicar unes emotives paraules a través d’Instagram. També es preveu que acudeixin els companys de Lequio en ‘El programa de Ana Rosa’.

Nou comentari