El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una estrella de Telecinco, angoixada per les seqüeles de la liposució: “És horrible”
  • CA

Aurah Ruiz ha estat una de les concursants de Mujeres y Hombres y Viceversa més mediàtiques. La canària, que va fer-se més coneguda gràcies a la participació a GH VIP, intenta ara explotar el seu paper d’influencer. Ho fa des del seu canal de Mtmad, plataforma que aprofita per confessar-se davant dels seus seguidors.

Aurah Ruiz / Mtmad

Són molts aquells que l’acusen d’estar obsessionada per la cirurgia estètica, el que els dona ales per insultar-la i deixar-li clar que creuen que ha abusat dels retocs. Precisament sobre això ha parlat a l’últim vídeo, que centra en comentar el resultat de la seva última intervenció estètica. 

En primer lloc recorda que no s’havia retocat res fins a l’any passat, quan va haver de canviar-se les pròtesis dels pits perquè estaven fetes malbé. Augment de pit i Botox als llavis, dues operacions que li han generat moltes crítiques negatives. Ara bé, també ha patit conseqüències en el seu físic.

Aurah ensenya la cicatriu / Mtmad

Aurah ha volgut ensenyar les seqüeles que pateix des de l’última intervenció, de la qual es penedeix profundament: “Vaig suplicar al cirurgià que m’eliminés la part de greix que tenia en els laterals de l’abdomen. Tenia molt de complex amb la carn que se’m veia en aquella zona. Ell em va dir que no tenia prou greix per sotmetre’m a una liposucció, però li vaig insistir. Ho vaig passar molt malament perquè és una operació molt dolorosa… El pitjor és que m’ha quedat una cicatriu enorme al maluc. És com si se m’hagués fos la pell. No me la podré treure mai perquè ni tan sols em puc fer un tatuatge a sobre. Em sembla horrible i ara em plantejo si va voler la pena operar-me…”.

Una seqüela que la fa penedir-se d’haver-se fet una operació que fins i tot el metge no li recomanava. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa