El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor l’actor Arturo Arribas en un incendi a casa seva
  • CA

L’actor Arturo Arribas, conegut pels seus papers a Hospital Central, Al salir de clase o Motivos personales, ha estat trobat mort a casa seva als 56 anys. L’intèrpret espanyol hauria mort asfixiat en un incendi a casa seva, tal com han confirmat fonts policials a l’agència EFE. A l’última hora d’aquest dimecres, el servei de bombers de Madrid anunciava d’un incendi en una casa del barri de Tetuán. Explicaven que el foc semblava haver-se originat a la coberta i un cop van entrar al pis, van veure que tot estava ple d’un fum molt tòxic per culpa del plàstic i del cablejat.

Els bombers van localitzar a dins de la casa un home a terra que havia entrat en parada cardiorespiratòria per la inhalació del fum. Els sanitaris li haurien intentat reanimar-lo durant més de mitja hora, però desgraciadament no haurien tingut èxit. Amb l’arribada del jutge i el posterior aixecament del cadàver, van confirmar que es tractava de l’actor.

Des del compte oficial del Teatro Español han volgut acomiadar-se d’un dels actors secundaris més coneguts de la televisió espanyola: “Lamentem la mort d’Arturo Arribas, actor i cantant que va treballar en els muntatges de Las troyanas, Tartufo, El invierno bajo la mesa o Las bicicletas son para el verano. El nostre condol més profund a la família i amics. Descansa en pau”.

L’actor tenia una carrera televisiva bona, així com el repertori d’obres de teatre en les que havia actuat. Desgraciadament, sembla que els seus fans hauran d’acomiadar-se d’un intèrpret que confiaven que encara els delectés amb més projectes. La família encara no s’ha pronunciat al respecte, però les fonts policials són clares i confirmen la pèrdua de l’actor. La xarxa s’ha omplert de missatges de condol i incredulitat, amb molta pena per la mort prematura i accidental d’Arturo quan encara tenia tanta vida endavant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa