El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Entrevista emotiva d’Antonio Orozco, que recorda la mort de la mare del seu fill
  • CA

Antonio Orozco ha estat l’últim convidat del programa de Toñi Moreno a Canal Sur. El cantant català ha repassat la seva trajectòria professional i també s’ha sincerat sobre alguns dels moments més complicats de la seva vida privada. Pare d’un nen de 14 anys, viuen sols des que la mare morís el 2017 després d’uns mesos malalta.

Com viu ser una família monoparental? “Tenim algú que ens estima. Jo sol no hauria estat capaç de construir el que estic construint amb aquest nen. Tinc una xarxa a la qual he caigut diverses vegades, però mai no toco el terra. Jo em sento molt agraït de tot el que la vida m’ha regalat i, fins i tot, del que m’han fet aprendre a base de cops”.

“Els últims anys han estat molt difícils perquè he perdut a les dues persones més importants de la meva vida, la mare del meu fill i el meu millor amic”, reconeixia visiblement emocionat.

Toñi Moreno, emocionada durant l’entrevista a Antonio Orozco / Canal Sur

Ha volgut deixar clar que, malgrat els obstacles que et vagis trobant, el més important és mantenir-te positiu i seguir somrient. Un discurs que ha emocionat molt a la presentadora, que li dedicava unes paraules maquíssimes en acabar l’emissió: “M’agradaria estar a la teva vida i ser la teva amiga. No vull que passi com un d’aquells trens que només passen un cop a la vida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa