Reaparició bomba d’Antonio David Flores en la primera entrevista després del documental de Rocío Carrasco

L'extertulià ha aconseguit que li donin veu en un canal de Youtube que ha aconseguit la conversa més desitjada

Antonio David Flores trencarà el seu silenci aquest cap de setmana en una entrevista molt esperada després de l’emissió del documental de la seva exdona. Rocío Carrasco el va acusar públicament d’haver-la maltractat i va compartir un relat esfereïdor dels seus anys de convivència i el posterior divorci. Arran d’això, Telecinco va acomiadar Antonio David i no li han donat l’oportunitat de donar la seva versió des de llavors. Allunyat de la televisió, cap programa ha volgut entrevistar-lo i tampoc les revistes li han ofert un forat perquè es defensés.

Ara bé, diumenge podrà dir tot el que pensa en una entrevista a Youtube per la qual no cobrarà ni un euro. Podria haver demanat el que fos, tenint en compte la gran expectació que generaran les seves primeres paraules, però ha optat per escollir un youtuber modest i poc mediàtic per agrair-li haver-lo defensat des del principi.

Antonio David intentarà defensar la seva innocència davant de Juan José Menéndez, que el rebrà diumenge a les 21:15 h. El jove l’ha defensat des que esclatés tot el boom del documental, per la qual cosa és d’esperar que aquesta serà una conversa amable sense preguntes malicioses. Sigui com sigui, el que està clar és que ambdós aprofitaran aquesta oportunitat perquè parlin d’ells.

Flores ha deixat clar que només comentarà els aspectes que el seu advocat considerin oportuns, ja que no hem d’oblidar que es troba enmig d’una batalla judicial amb l’ex. No vol que res del que digui pugui ser utilitzat en la seva contra, especialment en els procediments legals que ha emprès contra Telecinco per acomiadar-lo injustament. Serà interessant sentir com es defensa i què opina sobre l’anunci d’una segona temporada del documental de l’ex. Què ha fet en aquests tres mesos sense feina i sense altaveu mediàtic? Com es troba? És optimista de cara a les demandes que té en curs? Són moltes les preguntes a les que haurà de fer front l’home més buscat del país.

Comentaris

    El mantingut. 25/06/2021 5:35 pm
    És un mala cosa que ara mateix ja ha posat les dos dones a treballar. Ell blindat en un xalet tocant-se la pampa, mentres les altres li porten el sou a casa.
    Luna Barceló 27/06/2021 1:47 pm
    Penso que és un pocavergonya, una parella es pot separar però no cal utilitzar les males arts i fer mal al fills. Aquest pocavergonya que no no era més que un "mindungui" a rel de fer un casament amb la filla d'una cantant famosa, ha convertit la vida familiar en un circ i va destrossant tot el que toca a cada cop que obri la boca. No té ètica, no té moral i no sap guanyar-se la vida treballant i donant bon exemple al seu fills, per contra els arrossegar pel fang del mitjans de comunicació com fa ell. A tot li diuen pare. Totes aquestes persones, n'hi moltes d'aquest estil, fan vertader fàstic.

Nou comentari